Skip to main content
advokat

Få mere af vide om ansvarsforsikring på engelsk

Læs om ansvarsforsikring på engelsk og andre sprog

Er du expat? Og ejer du en bil? Læs mere om de danske forsikringsregler her.

Når man som udlænding bosætter sig i Danmark, er det vigtigt, man er opmærksom på, at en ansvarsforsikring er lovpligtig i Danmark, såfremt man er ejer af et køretøj.

Udlændinge, der tager sin bil med til Danmark for at bosætte sig i landet, skal indregistrere bilen med danske nummerplader. Det skal man gøre senest 14 dage efter, man er flyttet til landet, og ved samme lejlighed skal man betale dansk registreringsafgift.

Er du expat i Danmark, og har du fået opholdstilladelse, har du mulighed for at tegne en ansvarsforsikring hos de fleste forsikringsselskaber.

Før du tegner en ansvarsforsikring, anbefaler vi, at du beder flere forskellige forsikringsselskaber om at komme med tilbud. Både priser og dækning kan variere. Men vær opmærksom på, at den billigste forsikring ikke nødvendigvis er den bedste. Læs grundigt, hvad forsikringen dækker, og vær opmærksom på, der kan være forskel på, hvor stor en selvrisiko, ansvarsforsikringen har.

Volder det danske sprog dig problemer, kan du kontakte forsikringsselskaberne og tale med en medarbejder for at få tilsendt forsikringstilbud på engelsk eller andre sprog.

Udfyld vores onlineformular og modtag 3 tilbud på ansvarsforsikringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *