Skip to main content
ATV

Ansvarsforsikring til ATV – Få billige tilbud på en ansvarsforsikring

Få billige tilbud på ansvarsforsikring på din ATV

Som ejer af en All Terrain Vehicle (ATV) er du lovmæssigt forpligtet til at tegne en ansvarsforsikring. Den dækker dig, hvis du kommer til at gøre skade på andre personer eller deres ting, mens du kører din ATV. Se her, hvordan du indhenter tilbud på forsikringen og sikrer, at den er billig, men også ideel i forhold til dine behov.

Hvad dækker forsikringen?

Ansvarsforsikringen dækker i tilfælde, hvor du gør skade på andre personer eller deres ting, mens du kører din ATV. Især erstatningskrav på personskader kan løbe op i meget høje beløb. I disse tilfælde er forsikringspræmien en billig pris at betale fremfor at skulle dække omkostningerne ved de skader, der er sket.

Vær opmærksom på, at du ikke er dækket, hvis du eksempelvis kører uansvarligt ved at trække en person efter ATV’en. Skader der opstår her, skal du selv dække. Dækninger kan variere fra selskab til selskab. Undersøg derfor betingelserne ved dit forsikringsselskab.  

Hvorfor skal din ATV ansvarsforsikres?

En ATV er en dyr investering. Det er samtidig også en dyr fornøjelse at skulle dække erstatningerne af de skader, du pådrager andre eller deres ting. Derfor er ansvarsforsikringen helt essentiel at have.

Hvis du ønsker en mere grundig forsikring af din ATV, kan du udvide med en kasko- og ulykkesforsikring. Så er du også dækket, hvis der sker skader på ATV’en eller føreren af den. 

Indhent tre tilbud og beregn pris

FindForsikring.dk har i samarbejde med en lang række forsikringsselskaber udarbejdet en onlineformular, hvorigennem du kan indhente tilbud, der matcher dine specifikke behov. Når der er flere selskaber om buddet, kan du blive præsenteret for billige priser på forsikringerne.

Kom i gang i dag – udfyld formularen, modtag dine tilbud inden for 1-3 dage, og sammenlign priser. Beregn herefter, hvilken pris du skal betale for at få den mest optimale dækning, som er billigst for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *