Skip to main content
bådforsikring

Ansvarsforsikring af jolle – Læs om jolleforsikring og få 3 tilbud

Sejl sikkert i din jolle

I rigtig mange tilfælde er ansvarsforsikringen lovpligtig. Det gælder dog ikke på både. Alligevel er den god at have, hvis du skulle komme til at gøre skade på andre eller deres genstande, når du sejler i din jolle. Gennem tilbudsformularen på FindForsikring.dk kan du nemt indhente 3 billige tilbud på din ansvarsforsikring til jolle samt en udvidet jolleforsikring.

Hvad dækker en ansvarsforsikring af min jolle?

Forsikringen dækker dit ansvar over for andre personer og deres genstande. Det vil sige, at den dækker dig, hvis du er skyld i skader på andre personer eller deres genstande, når du sejler i din jolle. Erstatningskravet på personskader kan hurtigt løbe op i et stort beløb, hvorfor en investering i ansvarsforsikringen oftest vil være billigst for dig.

Hvorfor skal jeg tegne en ansvarsforsikring?

Ansvarsforsikringen på din jolle er ikke et lovkrav. Den kan dog hjælpe dig, hvis du skulle komme til at gøre skade på andre personer eller deres ting under sejlads. Kommer du eksempelvis til at ridse en anden båd, dækker forsikringen. Vær opmærksom på, at mange havne kræver, at din jolle er ansvarsforsikret, hvis båden skal have lov til at ligge i havnen.

Du kan udvide din jolleforsikring, så du også er dækket af en kasko- og ulykkesforsikring. Derved vil du være sikret erstatning i de fleste tilfælde, hvor der opstår person- eller materielskader.

Indhent billige tilbud

Når du er på udkig efter en forsikring, er det en god idé at have i baghovedet, at det ikke altid er de billige forsikringer, der er de bedste. Det er også, hvorfor du gør klogt i at undersøge, hvad markedet kan tilbyde dig. FindForsikring.dk hjælper dig med netop dette. Indhent 3 tilbud gennem vores simple formular, og modtag dem inden 1-3 dage. Beregn herefter, hvilken pris du skal betale for at få den optimale dækning.  Hos FindForsikring.dk anbefaler vi, at du samler alle dine forsikringer hos samme forsikringsselskab. På den måde opnår du de største besparelser på dine forsikringer.

Kom i gang allerede i dag – udfyld formularen, modtag dine 3 tilbud, og find den bedste ansvars- og jolleforsikring til en billig pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *