Skip to main content
penge

9 ud af 10 betaler for meget for forsikringen

Betaler du for meget for din forsikring?

Vi ved godt, at vi har sagt det før. Men det er stadig et problem blandt danskerne. Alt for mange danskerne betaler stadig alt for meget for deres forsikring! Men sådan burde det ikke være. Der er nemlig mange muligheder for at bruge pengene på andet end forsikring. Lad Findforsikring.dk hjælpe dig med det tunge læs.
Hvorfor bruge alle dine penge på forsikring? Sådan kunne man spørge mange danskere. Og det gør Findforsikring.dk. Hos Findforsikring.dk hjælper vi dig med at finde den bedste og billigste forsikring. For der er nemlig ingen grund til at betale for mange penge for forsikringen.

Ifølge Forbruger-og Konkurrencerådet er den dyreste forsikring nemlig ikke nødvendigvis den forsikring med den bedste dækning. Derimod handler det om at se sig for og droppe den loyalitet, som danskerne i alt for høj grad har til forsikringsbranchen.

Og ifølge undersøgelser er det især bilforsikringen, som danskerne oftest bruger unødvendige formuer på. Her betaler hele 90 procent for meget for sin forsikring.

Husk tjeklisten, inden du binder dig til forsikringen

Drop loyaliteten

Forsikringsselskaberne er en forretning, præcis ligesom alle andre brancher. De er interesseret i at tjene penge på deres kunder. Sørg for at presse dem og udnyt konkurrencen blandt selskaberne i stedet.

Indhent flere tilbud

Lad være med at sige ja til det første tilbud, du får. Undersøg markedet ved at indhente flere tilbud. Gider du ikke selv gøre det – ja så brug os – Findforsikring.dk

Sæt dig ind i dine behov

Det allervigtigste, når du skal have forsikring, er at vide, hvad du har behov for. Hvis du ikke ved det, så kan det næsten være lige meget. Så sørg for at din forsikring dækker DINE BEHOV og ikke bare giver en standarddækning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *