Skip to main content

Forsikringstilbud – få 3 tilbud og få en billig forsikring

Indhent forsikringstilbud, når du skal have ny og billig forsikring

Regel nummer et, når du vil have en billigere forsikring, er at indhente flere forsikringstilbud på en gang. Hos både forsikringsrådgivere og brancheorganisationen, Forsikring og Pension råder man forbrugerne til at undersøge markedet og indhente forsikringstilbud, når der skal skiftes forsikring.

Forsikringsrådgiver, Anders Juhl Valdemar har mere end 25 års erfaring med uvildig forsikringsrådgivning, og han opmuntrer også danskerne til at indhente forsikringstilbud, når de leder efter en billigere forsikring. Han mener, det er vigtigt at huske, at forsikring er en handelsvare, og forbrugeren bør derfor ikke lade sig nøjes med det første og det bedste.

Hos Findforsikring.dk opfordrer vi også vores brugere til at overveje deres forsikringssituation og forsikringsbehov. Vi mener også, det er vigtigt at forbrugeren indhenter forsikringstilbud.

Sådan gør du

Lad være med at springe på det første og det bedste tilbud. Undersøg markedet og find ud af, om du kan få et bedre og billigere forsikringstilbud hos et andet selskab.

Når du skal have flere forsikringstilbud, kan du naturligvis selv kontakte forsikringsselskaberne. Det kan dog være tidskrævende at indhente forsikringstilbud på den måde, da der kan forekomme en del ventetid. Hvis du alligevel benytter dig af telefonen, skal du også være opmærksom på, at du giver alle selskaber de samme informationer, ellers kan det være svært at vide, om du har de samme betingelser.

Hvis du ikke vil vente i telefonen, kan du indsamle forsikringstilbud på nettet. Det kan du gøre på Findforsikring.dk. Det eneste du skal gøre er at vælge dine forsikringer og udfylde en formular. Herfra er du i gang med at indhente forsikringstilbud og lade forsikringsselskaberne arbejde for dig. Når formularen er indsendt, vil du blive kontaktet af de selskaber, der kan give dig et tilbud. Du kan eventuelt også bruge behovsberegneren til at finde dit forsikringsbehov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *