Skip to main content

Forsikring og sammenligning

Forsikringstilbud – Hvordan skal du sammenligne?

Alle steder bliver du rådet til at indhente tilbud på forsikring, at undersøge markedet og sammenligne priserne på forsikring. Men hvad skal du egentlig kigge efter, når du skal sammenligne dine forsikringstilbud?

Det kan være svært at gennemskue, hvordan du skal sammenligne dine forsikringer. Her får du nogle retningslinjer, der kan guide dig til at finde det bedste forsikringstilbud. Husk at tilbuddene er lavet ud fra dine oplysninger, og derfor kan der være forskel fra person til person.

Indhent tilbud og sammenlign tilbud

Når du har indhentet dine forsikringstilbud, er det tid til at sammenligne dem og finde ud af, hvordan de adskiller sig fra hinanden.

  • Start med at se på forsikringspræmien – hvor meget koster forsikringerne?
  • Du skal vurdere, om selvrisikoen er realistisk – er den for lav eller høj til dine behov?
  • Husk at medregne, hvor meget erstatning forsikringsselskabet tilbyder – er der et loft?
  • Det er vigtigt, at du undersøger, hvad forsikringen dækker, og om forsikringen ikke inkluderer bestemte genstande som fx cykler eller antikviteter
  • Vær også opmærksom på, om forsikringen dækker genstandens værdi som ny pris eller brugt pris
  • Ha’ fokus på hvilke ekstra dækninger du kan købe dig til?

Sådan bliver din forsikring endnu billigere

Du skal også huske, at du altid kan forhandle om forsikringens pris. Tilbuddet er ofte kun et udkast, og derfor er det altid at foretrække, at du tager en snak med forsikringsselskaberne, når du skal have dine tilbud.

Når du sammenligner tilbud frem for at vælge det første og det bedste, opnår du også konkurrencefordele. Forsikringsselskaberne ved, at de kæmper med andre selskaber, og de er ofte mere villige til at forhandle.

Når du er på jagt efter en billig forsikring, skal du også være opmærksom på forsikringsselskabernes gebyrer. Oftest vil det være billigst at betale din forsikring årligt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *