Skip to main content

Rejseforsikring og rejseliv

Forsikringen skal være på plads – også når du er i udlandet

Rejseforsikring, afbudsforsikring, konkursforsikring – kan man forsikre sig mod alt? Nej det kan man desværre ikke, men man kan forsøge at dække sig så godt ind så muligt. Læs her, hvad der kan ske, hvis du alligevel vælger at spare forsikringen væk, når turen går til udlandet.

Som danskere er vi vant til et godt sikkerhedsnet, vi er ikke vant til at skulle betale for sygebehandling ved kasse et. Bliver vi ramt af hård sygdom eller ulykke, er det som regel ikke pengene, der fylder mest i vores bekymringer. Men sådan er det ikke alle steder, og derfor er det en rigtig god ide at sørge for, at forsikringen er på plads, når du rejser til udlandet.

To af Danmarks største rejseforsikringsselskaber, Gouda og Europæiske, har flere eksempler på turister, der har fået betalt regninger på flere millioner kroner.

Indlagt i New York

En ung gravid kvinde var i New York, da hun oplevede komplikationer med graviditeten. Hun blev derfor indlagt på et hospital i New York, hvor lægerne anbefalede hende at blive, til hun skulle føde flere måneder efter.

Kvinden var ikke meget for at blive i New York, og derfor sendte forsikringsselskabet en professor over til kvinden. Han vurderede efterfølgende, at kvinden kunne forlade New York og rejse hjem til Danmark i et ambulancefly.

Regningen for hele gildet var på 2,4 millioner – og dermed en del dyrere end kvindens rejseforsikring til 640 kroner.

Ældre kvinde syg i Thailand

En anden historie, der kun bekræfter, at det er en god ide at have styr på sin forsikring, omhandler en 75årig kvinde, som efter et kortere ophold i Thailand bliver syg og må indlægges. Hun kommer på hospitalet, og det viser sig desværre at være alvorligt, og kvinden må opholde sig på hospitalet i en periode. Da hun endelig kan forlade hospitalet, har forsikringsselskabet sørget for at kvinden kommer hjem i et ambulancefly.
Også her havde kvinden været så fornuftig at købe en rejseforsikring til 700 kr. Ellers havde hun stået til at skulle betale den nette sum af 1, 35 millioner kroner.

Hos Findforsikring.dk anbefaler vi altid, at du undersøger dine forsikringsbehov, inden du tegner forsikring. Så er du sikker på, at du er dækket rigtigt ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *