Skip to main content

Få styr på forsikringen og få tid til kærlighed

Kærlighed og forsikring

Vi kan ikke forsikre dig mod et knust hjerte. Desværre. Men i dag er det Valentines dag, og i den anledning vil vi hjælpe dig med kærligheden og selvfølgelig også din forsikringssituation. Overvejelser og usikkerhed om forsikring og økonomiske kvaler er noget af det, der kan ligge en dæmper på parforholdet. Så læs med her og lær, hvordan I undgår at lade forsikringen og bekymringerne dræne jeres kærlighed.

Forsikring er lig med sikkerhed, og derfor kan det også være rigtig frustrerende, hvis der ikke er styr på det. På samme måde er økonomiske bekymringer og usikkerhed heller ikke det, der giver mest energi og overskud i hverdagen eller til sin partner. En ny undersøgelse fra Nordea viser, at hver femte bliver irriteret, når partneren eller ægtefællen lukker øjnene for den økonomiske situation.

Forsikring er en del af din økonomi, måske synes du, at du betaler for meget i forsikring, måske er du usikker på, hvordan du er dækket. Uanset hvad, så er det det en god ide at forholde sig og få styr jeres forsikringssituation. Så får du nemlig mere overskud til at nyde vigtige ting som fx dit parforhold.

Sådan får I en bedre forsikring

1.Få tilbud fra flere forsikringsselskaber

Afsøg markedet og indhent flere forsikringstilbud

2. Kend jeres behov

Gør jer klart, hvad I har reelt behov for.

3. Saml jeres forsikringer

Mange forsikringsselskaber giver en klækkelig rabat for at samle jeres forsikringer i netop deres forsikringsselskab, og det skal selvfølgelig udnyttes.

4. Betal helårligt

Betal altid helårligt. Det kan koste 3,5 og nogle steder op til 8 procent ekstra, hvis I vælger halvårlig eller kvartårlig betaling.

5. Betal per PBS

Betal per PBS – det giver den kontante fordel, at I slipper for eventuelle opkrævningsgebyrer.

6. Selvrisiko

Selvrisiko er din mulighed for at få en lavere pris på jeres forsikring, da I selv betaler en vis andel af skaden. I skal dog hele tiden overveje, hvor meget rabat I får i forhold til selvrisikoen. Det er også vigtigt at overveje, hvad I har råd til, og i sidste ende kan en lidt dyrere årlig præmie være bedre fremfor en lavere præmie, men en meget høj selvrisiko.

7. Jeres bopæl

Jeres bopæl har også indflydelse på prisen på dine forsikringer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *