Skip to main content

Billigere forsikring med tyverialarm

Billigere forsikring med tyverialarm

Ingen er interesserede i et indbrud – hverken dig eller forsikringsselskabet. Så selvom du er forsikret op til over begge ører, kan du sagtens gøre dit for at undgå at få indbrud. Og jo mere du gør, jo billigere en forsikring kan du få. Det er en ren win win stiuation.

45.000 danskere blev sidste år udsat for indbrud, og Danmark holder den sørgelige titel som det mest indbrudshærgede land i Europa. TV2 har lige kørt temauge med temaet – gæt engang – indbrud. Her modtog danskerne gode råd fra politiet og forsikringsselskaber. Der blev sat fokus nabohjælp og indboforsikring. Hvad mere interessant var også at høre den forhenværende indbrudstyv, Kurt Nielsen fortælle om hans erfaringer som indbrudstyv i diverse interviews. Her blev vi præsenteret for insiderviden, et indblik i indbrudstyvens hjerne og også nogle gode fif til ikke at blive den næste på indbrudstyvens liste. Blandt andet fortæller, Kurt Nielsen at han aldrig begik indbrud i de hjem med alarmsystemer.

”Det var altså for besværligt,” forklarer han.

Samtidig tilføjer han også, at han selv har et alarmsystem i hjemmet, og man skal jo høre sandheden fra børn, fulde folk og måske også fra en forhenværende indbrudstyv. Det er i hvert fald værd at overveje, om en tyverialarm kunne være en ide til dig og dit hjem.

Billigere forsikring

Langt de fleste forsikringsselskaber belønner dig, hvis du selv gør noget for aktivt for at højne sikkerheden omkring din bolig, så et alarmsystem kan være den direkte vej til en billigere forsikring.

Investerer du i en tyverialarm, så bør du kontakte dit forsikringsselskab og gøre dem opmærksom på det, så har du oftest mulighed for at forhandle dig til en billigere forsikring.

Du kan finde et billigt alarmsystem på Findalarm.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *