Skip to main content

Forsikring ved opmagasinering

Er dine opmagasinerede ting forsikrede?

Pladsmangel – de fleste af os kender det. Vi har flere ting, end vi har plads til, og derfor vælger mange danskere at opbevare tingene hos enten familie, venner eller på hos et professionelt opbevaringsfirma.

Når pladsen i hjemmet bliver trang, og vi ikke kan skille os af med vores ting, så er løsningen som oftest at få sagerne opbevaret. Men der er stor forskel på forsikringens dækninger alt efter hvor, hvordan og hvor længe, du opbevarer dine ting.

Forsikringskonsulent fra Forsikring og Pension, Riccardo Krogh Pescatori forklarer, at du ikke kan forvente, at indboforsikringen dækker dine ting – uanset hvor de befinder sig.

“Som udgangspunkt dækker din indboforsikring også genstande, der opbevares midlertidigt uden for din helårsbolig. Og uden at du laver en særlig aftale med dit forsikringsselskab, kan du have dine ting stående uden for hjemmet i 12 måneder. Men bliver dine ejendele opbevaret hos din nabo eller din bedstemor længere end de 12 måneder, så skal du lave en aftale med dit forsikringsselskab,” siger han.

Uanset hvor du opmagasiner dine ting, skal du sørge for at forhøre dig om forsikringsforholdene. Og ved du, at forsikringsforholdene ikke er optimale, så bør du kontakte dit forsikringsselskab. Så kan I sammen finde en løsning

Der er mange forhold, der gør sig gældende ved opmagasinering af dine ting. Eksempelvis dækker forsikringen oftest maksimalt 2 procent af forsikringssummen, hvis dit almindelige og private indbo bliver stjålet fra loft- og kælderrum i et tagebyggeri, udhuse og garager.

Vær opmærksom på, at dækningerne kan variere fra forsikringsselskab til forsikringsselskab. Sørg derfor for at tjekke dine dækningsbetingelser.

Hos Findforsikring.dk minder vi dig om, at det er bedre have en forsikring, du ikke får brug for – end at få brug for en forsikring, du ikke har…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *