Skip to main content

Facebook hjælper indbrudstyven med indbrud

Forsikring: Facebook hjælper indbrudstyven med indbrud

Forsikringsselskaberne har i flere omgange forsøgt at gøre opmærksom på faren ved at lade vores netværk samt omverdenen vide, hvor i verden, vi befinder os. Selvom forsikringen oftest dækker, er det aldrig sjovt at komme hjem til et indbrud.

Vi bruger det alle sammen – i hvert fald mange af os. De fleste danskere har i dag en profil på det sociale medie, Facebook. Desværre glemmer nogle engang imellem at tjekke privat-indstillingerne, og dermed kan man risikere, at alle pludselig er informeret om, at du eksempelvis befinder dig i Italien og ikke hjemme på din adresse. Derfor skal du huske tjekke dine private indstillinger på Facebook, hvis du checker ind. Selvom det kan føles besværligt, fordi Facebook konstant ændrer udseenede og regler, så kan det være det betale sig i sidste ende.

Når vi tjekker ind på facebook, så bliver vores netværk – og måske også nogen udenfor, altså informeret om, hvor vi befinder os. Er du eksempelvis i udlandet, kan de fleste regne ud, at der nok ikke er den store aktivitet på hjemmeadressen. Og for de langfingrede sjæle kan det betyde, at dit hus står øverst på indbrudslisten. Hos forsikringsselskaberne er man ikke glade for den store’ check ind’ aktivitet, men oftest dækker forsikringen alligevel, der da ikke er tale om decideret grov uagtsomhed. Men generelt råder både forsikringsselskaberne og forbrugerrådet danskerne til at tænke sig om, når de bruger funktionen på de sociale medier eller på andre måder fortæller om, hvor de befinder sig.

Vi råder dig altid til at tjekke dine forsikringsbetingelser, og være opmærksom på, at dækningerne kan variere fra forsikringsselskab til forsikringsselskab.

Hos Findforsikring.dk minder vi dig om, at det er bedre have en forsikring, du ikke får brug for – end at få brug for en forsikring, du ikke har… Indhent tilbud her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *