Skip to main content

Billig MC-forsikring – Find den billigste MC-forsikring

Få nemt og gratis en god og billig motorcykelforsikring

Det er lovpligtigt at have en ansvarsforsikring til din motorcykel eller knallert. Udover ansvarsforsikringen kan du også tegne en kaskoforsikring.

Ansvarsforsikringen

Ansvarsforsikringen dækker, hvis du kommer til at påføre andre eller andres ting skade. Derfor er ansvarsforsikringen tit den billigste løsning.

Kaskoforsikringen

Det er ikke lovpligtigt at tegne en kaskoforsikring, men hvis du har lån i køretøjet, kan det ofte være et krav fra långivers side. Med en kaskoforsikring er du blandt andet dækket ind for skader, der er forårsaget ved eksempelvis:

  • Færdselsuheld
  • Parkering
  • Hærværk
  • Brand
  • Tyveri

Udvid din motorcykelforsikring

Vinterforsikring

Oftest dækker motorcykelforsikringen kun i sommermånederne og ikke i vintermånederne – december, januar og februar. Derfor kan det være en god ide at udvide forsikringen, så den dækker hele året. Motorcyklen eller knallerten kan stadig pådrage sig skader eller bliver stjålet, selvom du ikke bruger den.

Førerulykkesforsikring

Du kan også udvide din forsikring med en førerulykkesforsikring. Førerulykkesforsikringen koster ca. 60-80 kroner om året, og den dækker, hvis motorcykelføreren dør eller bliver slået ihjel i en ulykke.

30 plus

Nogle forsikringsselskaber giver særlige fordele på din motorcykelforsikring, hvis du er over 30 år og har kørt skadefri i mere end 3 år.

Husk også

Typen og prisen på din motorcykelforsikring afhænger også af hvilken motorcykel, du har. Hvis din motorcykel har mange hestekræfter og tung vægt, så vil mange forsikringsselskaber kræve, at du samler alle dine forsikringer hos dem, før de vil tegne din motorcykelforsikring.

Hos nogle forsikringsselskaber kan du ikke tegne motorcykelforsikring, hvis du ejer en Harley Davidson. Det skyldes, at der er en større risiko for tyveri af en Harley Davidson end med andre motorcykelmærker.

Visse forsikringsselskaber tilbyder kun motorcykelforsikring til dig, der er over 25 år.

Som alle de øvrige dækninger, så kan omfanget variere fra selskab til selskab.

Guiden til en god og billig motorcykelforsikring

Hos Findforsikring.dk anbefaler vi altid, at du indhenter tilbud fra flere forsikringsselskaber, og at du samler dine forsikringer hos samme forsikringsselskab. På den måde har du mulighed for at opnå store besparelser.