Skip to main content

Billig Livsforsikring – Find den billigste livsforsikring

Få nemt og gratis en god og billig livsforsikring

En livsforsikring er ikke lovpligtig, men den kan give dig og din familie tryghed. Det er ikke sjovt at tænke på sin egen død, men ikke desto mindre er det en god ide at forholde sig til det. Særligt hvis du har en familie. En livsforsikring kan være en hjælp i en ellers hård tid.

Livsforsikring

Overordnet gælder det for livsforsikringen:

  • Forsikringen kan tegnes, når du er mellem 18 og 49 år
  • Forsikringen gælder, indtil du fylder 75 år.
  • Der udbetales et beløb uanset om dødsfaldet skyldes sygdom eller ulykke.

Du skal selv vælge de begunstigede, og du kan ligeledes vælge, om udbetalingen skal ske som et engangsbeløb eller en fast månedlig udbetaling. Hvis du opretter livsforsikringen uden fradrag, skal du ikke tage højde for beskatning. Uden fradrag skal dine efterladte altså ikke betale skat ved udbetalingen. Vælger du derimod at oprette din livsforsikring med skattefradrag, så skal der betales indkomstskat ved udbetaling.

Gode råd til livsforsikringen

  1. Inden du tegner en livsforsikring, så bør du danne dig et overblik over din families økonomi samt størrelsen af jeres formue og gæld. Du bør også tage højde for de efterladtes indtjeningsmuligheder. Ud fra disse oplysninger kan du nemmere tegne den rigtige forsikring.
  2. Husk, at din forsikring skal tilpasses løbende. Ændrer din livssituation sig, så skal du også ændre forsikringen. Får du eksempelvis et barn, eller bliver du skilt, så er det vigtigt at ændre i forsikringen.
  3. Vær opmærksom på, at livsforsikringen er billigere, jo yngre du er.
  4. Du skal have og anføre de korrekte oplysninger, når du skal tegne den rigtige livsforsikring.

Andre former for livsforsikring

Udover livsforsikringen kan du også en tegne en krydslivsforsikring, som kan dække blandt andet en samleverske eller en forretningspartner.

Du har også mulighed for at tegne en gruppelivsforsikring. Med en gruppelivsforsikring, kan du supplere din livsforsikring og blive dækket i tilfælde af invaliditet og kritiske sygdomme som f.eks. blodprop i hjertet, dissemineret sklerose eller større organtransplantationer i hjerte, hjerte-lunge.

Som ved de øvrige forsikringer kan dækningen variere fra selskab til selskab.

Guiden til en god og billig livsforsikring

Hos Findforsikring.dk anbefaler vi altid, at du indhenter tilbud fra flere forsikringsselskaber, og at du samler dine forsikringer hos samme forsikringsselskab. På den måde har du mulighed for at opnå store besparelser.