Skip to main content

Billig Rejseforsikring – Find den billigste rejseforsikring

Få nemt og gratis en god og billig rejseforsikring

Det er ikke altid lige nemt at gennemskue rejseforsikringens dækning. Dækker den i hele Europa? I hele verden? Ved afbestilling? Og hvad skal du gøre, hvis kun du ønsker en rejseforsikring til en enkeltrejse? Disse spørgsmål vil vi på denne side prøve at besvare. Læs mere omkring en billig rejseforsikring herunder.

Hvad er en rejseforsikring?

Det er ikke lovpligtigt at have en rejseforsikring, men det vil dog, i stort set alle tilfælde, være en rigtig god idé. Rejseforsikringen dækker dig nemlig hvis du skulle være så uheldig at blive ramt af sygdom før eller under din rejse, eller hvis din bagage skulle blive forsinket ved flyrejser. Du kan derved trygt nyde din ferie og være sikker på, at du har dit på det rene, hvis du eller dine familie skulle komme ud for en ulykke.

Vi har alle hørt skrækhistorierne, hvor folk uden en rejseforsikring bliver indlagt i USA, og kommer hjem med en regning på langt over 100.000 kroner. Hvis man i stedet havde en rejseforsikring ville denne have gået ind og dækket disse omkostninger. Det kan derfor hurtigt blive utrolig dyrt at spare rejseforsikringen væk.

Generelt set er rejseforsikringen billig, men prisen kan selvfølgelig svinge alt afhængig af hvor rejsen går hen, hvor god en dækning du ønsker, hvor mange der skal med på rejsen samt hvor lang rejsen er. For at få en god pris på en rejseforsikring foreslår vi, at du prøver tilbudsformularen her på siden.

Vi har for nyligt også lavet siden Find-rejseforsikring.dk hvorpå du kan se vejledende priser på en rejseforsikring fra forskellige forsikringsselskaber.

Rejseforsikring og dækning

Lige som med alle andre forsikringer kan dækningen på en rejseforsikring også svinge. Dog er der nogle standarddækninger, som stort set alle rejseforsikringer har. Disse er som følger:

  • Sygdom
  • Hjemtransport
  • Bagageforsinkelse
  • Eftersøgning og redning
  • Afbudsforsikring og erstatningsrejse
  • Tandlæge, krisehjælp, billetter, pas, kreditkort m.m.

Generelt dækker en rejseforsikring ikke blot dig, men hele husstanden. Skulle du have børn og en sammenlever er disse derfor også dækket under rejseforsikringen.

Udvid din rejseforsikring

Skulle du ønske det, er der generelt også mulighed for at udvide rejseforsikringens dækning. Hvis ikke det allerede er en del af standard-rejseforsikringen kan du normalt udvide med følgende:

  • Afbudsforsikring
  • Bagageforsikring
  • Konkursforsikring
  • Ulykkesforsikring

Vær opmærksom på…

Når du forlader Danmarks grænse så kan det være nogle helt andre regler der gælder. I nogle lande er der f.eks. lovkrav om, at du skal have en privatforsikring for at komme ind i landet. Andre har utrolig høj selvbetaling på behandlinger hvis du bliver syg og ikke er forsikret. Hos Findforsikring.dk foreslår vi derfor at du inden rejsen sætter dig godt ind i de regler der er i landet du rejser til, samt at du sikre dig, at du er dækket af din rejseforsikring i det givende land.

Rejseforsikring i Europa

Går rejsen til et land i Europa? Så er det vigtigt, at du undersøger mulighederne omkring rejseforsikring i Europa så du er sikret i tilfælde af uheld. Når du skal på ferie i et land i Europa, så er det altid afgørende, at du sikre dig at din rejseforsikring dækker i det givende land. Generelt vil en rejseforsikring i Europa dække uanset, om rejsen går til Tyrkiet, Frankrig, Italien, London, Spanien eller et andet europæisk land. Hvis rejsen går til en destination som delvist ligger i Europa, som f.eks. Rusland, Israel eller Nordafrika, bør du også sørge for at rejseforsikringen dækker her.

Rejseforsikring i Verden

Med en rejseforsikring som dækker i hele verden kan du på din ferie rejse til alle klodens kontinenter, og stadigvæk være dækket af forsikringen. Husk dog, at der kan være forskellige regler i de enkelte lande som man skal være opmærksom på.

Rejseforsikring og afbestilling

Hvis rejsen går en tur uden for Danmarks grænser kan det oftest være en god idé at få fat i en rejseforsikring med afbestilling. Denne tillægsdækning går nemlig ind og dækker, skulle du være nødt til at aflyse din rejse være dette grundet sygdom eller andet. Tilmed er forsikringen relativt billig og kan købes hos stort set alle forsikringsselskaber.

Rejseforsikring til enkeltrejse

Står det på en enkeltstående rejse til udlandet, så burde du sikre dig at du er godt dækket med en rejseforsikring til enkeltrejse. Denne forsikring går ind og dækker det antal dage du befinder dig uden for Danmarks grænser, og dækker derfor ikke et helt år lige som den almindelige rejseforsikring. Dette gør generelt forsikringen utrolig billig (selvom det kan svinge fra land til land) og fordelagtigt, hvis kun du er på et par rejse om året.

Billig rejseforsikring til studerende og unge

Er du en ung studerende, som skal ud på en rejse i udlandet? Så burde du, uden tvivl, overveje at tegne en rejseforsikring for studerende. Denne kommer til en utrolig fordelagtig pris og går bl.a. ind og dækker hvis du skulle være så uheldig at blive syg, miste din bagage, få stjålet dine ting eller hvis rejsen skal afbestilles.

Hvis du skal på studieophold i udlandet kan en rejseforsikring her også gå ind og dække dig.

I nogle tilfælde vil dit gule eller blå sygesikringskort dække dine udgifter i kombination med din indboforsikring, men dette afhænger af hvor rejsen går hen samt hvor lang rejsen er.

Rejseforsikring ved sygdom

Hvis du overvejer at få tegnet en rejseforsikring, så husk at tjekke op på forholdene omkring rejseforsikring og sygdom. Der er typisk regler for de kunder, som har en allerede eksisterende sygdom på det tidspunkt, hvor rejseforsikringen tegnes, og dette medfører at disse kunder skal være ekstra påpasselige. Er du derfor diabetiker, eller lider af en kronisk sygdom, så sikre dig at du også er dækket hvis der skulle ske et uheld som har med din sygdom at gøre. Det ville være utrolig surt, hvis man på rejsen bliver syg og ikke kan få én krone dækket.

Sådan får du en god og billig rejseforsikring

Den bedste måde at sikre sig på, at man ikke betaler for meget for sin rejseforsikring vil, ifølge os, altid være at tage kontakt til så mange forsikringsselskaber som overhovedet muligt.

Her hos Findforsikring.dk har vi, i samarbejde med danske forsikringsselskaber, forsøgt at gøre denne proces nemmere for dig ved at lave en tilbudsformular til forsikringer. Med denne formular vil du gratis få uforpligtende tilbud fra 3 forskellige forsikringsselskaber, som alle ønsker at få netop dig som kunde.

Der er selvfølgelig også andet man kan gøre for at sikre sig en billigere rejseforsikring. Hos mange selskaber kan man få et pakketilbud, hvis blot man vælger at have flere af sine forsikringer hos netop dem. Med formularen her på siden lægger vi også op til at folk benytter sig af dette. Du kan nemlig vælge at få tilbud på flere forsikringer på én gang.

Hvis du er interesseret i at se vejledende priser på en rejseforsikring har vi lavet siden Find-rejseforsikring.dk hvorpå du kan se de forskellige selskabers vejledende priser på en rejseforsikring til en given destination. Dog kan der være grunde til ikke blot at vælge selskabet med den billigste vejledende pris. Dette skriver vi om herunder.

Hvorfor benytte sig af Findforsikring.dk til at indhente tilbud på en rejseforsikring?

Du tænker måske hvorfor du skal benytte dig af netop Findforsikring.dk til at få tilbud på din rejseforsikring? I princippet kunne du jo blot tage telefonen frem og selv tage kontakt til forsikringsselskaberne. Dog mener vi, at der er nogle gode grunde til ikke at gøre dette.

Når du indhenter tilbud på dine forsikringer igennem os er dette også noget forsikringsselskaberne ved. De ved derfor, at der er konkurrence om at få netop dig som kunde, og hvis ikke de giver det bedste og billigste tilbud, så er chancen for at de får dig som kunde lavere. Dette fremstår selvfølgelig i tilbuddene.

Derudover, så er det også nemt, 100% gratis og 100% uforpligtende at benytte sig af vores service. Der er derfor intet at miste, men en masse penge at spare, hvis ikke man blot vælger den første forsikring man falder over.

Op mod 100.000 brugere har til dags dato benyttet sig af servicen her på Findforsikring.dk og rigtig mange har sparet over 3.000kr om året på deres forsikringer og samtidigt fået en bedre dækning. Dette synes vi taler for sig selv.

Er den billigste rejseforsikring altid bedst?

Det er vigtigt at huske, at det ikke altid er den billigste rejseforsikring som er den bedste. Rejseforsikringer kan nemlig også svinge i dækning. Derfor foreslår vi her hos Findforsikring.dk, at du, før du bestemmer dig for hvilket forsikringstilbud du skal tage imod, tjekker de forskellige tilbuds dækninger i kontrast til deres pris, og på denne måde bestemmer dig for hvilket tilbud passer bedst til netop dig. Så sikrer du, at du ikke blot takker ja til den billige rejseforsikring, men i stedet den som passer bedst til netop dig.


Kunne du lide vores side omkring en billig rejseforsikring eller synes du rigtig godt om konceptet her på Findforsikring.dk? I så fald med du meget gerne ”Synes godt om” vores side og dele den med dine venner og bekendte. Så er du med til at sikre, at andre også kan benytte sig af vores service i fremtiden. Tak!