Skip to main content

Hundeforsikring til din hvalp – Billig hundeforsikring

Hundeforsikringen kan redde din hvalp

Sommeren står i hvalpens tegn, og tusindvis af danske hjem oplever en familieforøgelse i perioden juni¬august. Desværre ender hver fjerde hvalp hos dyrlægen allerede inden, den er fyldt et år. Det kan blive dyrt – især hvis hundens sygeforsikring ikke er på plads.

Hvert år registreres omkring 70.000 nye hunde i hunderegisteret. Men livet med hund kræver andet end lange gåture og hundemad. Som hundeejer skal du også overveje din hundeforsikring grundigt. Vil du undgå, at din hund får et hundeliv, så bør du sikre dig den bedste forsikring. Mange hundeejere tror fejlagtigt, at hvis de køber den lovpligtige ansvarsforsikring, så er deres hvalp dækket i tilfælde af ulykker. Men vil du undgå at betale flere tusinde kroner til dyrlægen, når din nye hvalp havner på operationsbordet eller bliver syg, så skal du også tegne en hundesygeforsikring.

Manglende hundeforsikring

Generelt er forsikringsmarkedet et lavinteresse-område hos danskerne, og det ændrer ikke situationen, at det er Fido, der står på papirerne. En ny undersøgelse, Dansk Kennel Klub har foretaget blandt sine nyere medlemmer, peger på, at danskerne har et meget lavt engagement, når det gælder dyreforsikringer og deres dækning. 43 procent af dem der kun har tegnet den lovpligtige ansvarsforsikring, kender enten ikke til sygeforsikring, har ikke sat sig ind i emnet eller har ikke tænkt på det før.

Danskernes manglende viden om dyre- og hundeforsikring kan dyrlægerne nemt nikke genkendende til. Den manglende interesse for forsikring betyder, at de fleste hundeejere først hører om muligheden for en hundesygeforsikring, når det er for sent.

-Som dyrlæger kan vi så meget i dag ¬ men det er ofte forsikringer, der afgør, om folk tør lade os redde liv uden at sætte et økonomisk loft, udtaler dyrlæge Hanne Werner fra Københavns Dyrehospital.

Læs mere om hundeforsikring her

Når du skal tegne en hundesygeforsikring, skal du være opmærksom på, at du kun kan forsikre din hund fra den er 2 måneder til 4 år. Du skal også vide, at hundesygeforsikringen ikke gælder, når hunden er over 10 år

Større behov for hundesygeforsikring om sommeren
Behovet for sygeforsikring til hunden bliver ikke mindre i sommerperioden, hvor et mere aktivt udeliv byder på flere farer for hunde. Særlig farlig kan sommerens fristelser være for de nysgerrige hvalpe. Hos Agria Dyreforsikring kommer 40 procent af de indberettede skader fra hvalpe, og tallet stiger om sommeren.

De 8 mest almindelige sommerfarer for din hund, som ikke dækkes af ansvarsforsikringen

  • Dehydrering og køresyge på bagsædet af bilen
  • Flåtfeber fra flåter der sidder for lang tid
  • Solskoldet efter for mange i solen
  • Algeforgiftning efter en svømmetur i havet
  • Fugteksem efter for mange timer i vandet
  • Grill rester såsom ben fra fisk og dyr samt træspyd
  • Hvepse og bistik der kan medføre en allergisk reaktion
  • Hugormebid som kan være meget farlige

Kilde. Agria Dyreforsikring

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *