Skip to main content

Fletcher forsikring – sådan forsikrer du din Fletcher båd

Fletcher båd – føl dig sikker med en Fletcher forsikring

Er du den stolte ejer af en Fletcher båd, så husk en god og dækkende forsikring. En Fletcher forsikring giver dig større tryghed i hverdagen og sørger for, at du er økonomisk dækket, hvis uheldet er ude.

Fletcher både er en anerkendt bådproducent på marked. Det britiske firma har eksisteret siden sidst i 1950erne og har siden været til salg mange steder i Danmark. Mærket er derfor særdeles velkendt blandt båd entusiaster i dag.

Bådene er alle produceret i England, og siden 1950erne er der samlet set produceret over 80.000 både.
Fletcher er kendt for at producere både, der passer til de europæiske forhold. Bådene lever derfor op til alle europæiske lovkrav, som er nødvendige for at sejle i europæisk farvand. Fletcher både henvender sig primært til personer, der ønsker fart og spænding, da bådende er velegnet til vandsportsaktiviteter.

Har du en nyindkøbt Fletcher båd liggende i haven, er den bedste løsning derfor altid at have en god Fletcher forsikring. En Fletcher forsikring vil sikre, at du har dit på det tørre, hvis du uheldigvis er involveret i et uheld, eller din båd får skader.

Hvad indeholder en Fletcher bådforsikring?

En billig fletcher bådforsikring vil ofte indeholde en række forskellige elementer – herunder blandt andet en ansvarsforsikring. En ansvarsforsikring dækker de dækker, du påfører andre, deres både eller ejendele under sejladsen. En Fletcher bådforsikring vil ofte indeholde en kaskoforsikring. En kaskoforsikring vil dække skader på din egen båd.

Tegn en ulykkesforsikring til din bådforsikring

Foruden ansvars- og kaskoforsikringen kan du tegne en ulykkesforsikring. Med en ulykkesforsikring er du dækket i tilfælde af ulykker. Her dækker forsikringen både dig og dine passagerer. Forsikringen dækker altså også ved f.eks. eneuheld, hvor der ikke er nogen ansvarlig modpart. Her vil der normalt ikke være en forsikring, der dækker, da du ikke har erstatningspligt over for dig selv.

En Fletcher forsikring kan købes hos en lang række forsikringsselskaber landet over.

Stiftet: sidst i 1950erne
Bådmodeller: 17GTO Arrowstreak, Dell Quay Dory Fish, Wakesport 19GTS Arrowhawk, 19GTSC Sportscruiser, Arrowflyte 14GTO
Hjemmeside: www.fletcher-boats.co.uk
Forhandler i Danmark: FR Marine, Olaf Ryes Gade 7V, 6000 Kolding

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *