Skip to main content
Doral bådforsikring

Doral bådforsikring – Sådan forsikrer du billigt din Doral båd

Doral båd – invester i en dækkende Doral forsikring

Har du en nyindkøbt Dorakl båd liggende i havnen, så er den bedste løsning at tegne en Doral forsikring til den. En Doral forsikring vil i denne sammenhæng sørge for, at du er dækket hvis uheldet er ude.

Send din bådforsikring i udbud, og få 3 tilbud fra forsikringselskaber, blot ved at udfylde vores simple tilbudsformular
Det canadiske mærke Doral er, med mere end 30 års erfaring, en verdenskendt bådproducent. De har en lang række bådmodeller til alt fra fisketure, vandsportsaktiviteter og ren afslapning.

Gode grunde til at tegne en Doral forsikring

Uanset om du har købt en lille båd til weekendens fisketure eller en stor og hurtig båd til vandsport, er det altid en god ide at tegne en forsikring. Under sejlads følger der et stort ansvar med både overfor dig selv såvel som sikkerheden for dine passagerer og andre både. Det er i denne situation derfor en god ide at være dækket med en Doral forsikring. En Doral bådforsikring dækker skader på dig og din egen både såvel som på andre personer samt deres båd og ejendele. Har du ikke tegnet en forsikring og kommer ud for en ulykke, kan skaderne hurtigt løbe op, og det kan blive alt andet end en billig fornøjelse.

Fordele ved en Doral forsikring

Den største fordel ved en Doral bådforsikring er, at du er økonomisk sikret i tilfælde af uheld og skader. En bådforsikring vil altid indeholde en ansvarsforsikring. En ansvarsforsikring vil dække, hvis du påfører andre personer, deres båd eller ejendele skader. En bådforsikring vil ofte også indeholde en kaskoforsikring. En kaskoforsikring vil dække, hvis der sker skader på din egen båd – lige meget om skaden sker på baggrund af brand, tyveri, hærværk eller ulykker.

Dækning af kaptajn og personer om bord

Udover ansvars- og kaskoforsikringen er det også muligt at sikre både kaptajnen og passagererne om bord på båden. Men sejlerulykkesforsikring forsikrer du kaptajnen og på til 5 passagerer om bord, hvis der sker en ulykke til søs eller i havn. Du kan dog kun tegne en sejlerulykkesforsikring, hvis den kombineres med en kaskoforsikring, og der udbetales kun erstatning ved invaliditet eller dødsfald.

Bådmodeller

Doral 170 B/R, Doral 180br, Doral 245 ESCAPE, Doral BR 190, Doral Sunquest 170

Forhandler i Danmark

Kan ikke købes direkte hos forhandler i Danmark, men kan købes brugt hos private.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *