Skip to main content

Læs om forsikringsselskabet her

download

Dansk rejseforsikring – Vær dækket med en forsikring fra Dansk rejseforsikring

Mangler du en rejseforsikring? Så tegn en forsikring hos Dansk Rejseforsikring, og føl dig mere sikker i hverdagen.

Bag Dansk Rejseforsikring står det store amerikanske forsikringsselskab AIG (American International Group). Det betyder, at når du tegner en rejseforsikring hos Dansk Rejseforsikring, er det AIG, der er forsikringsselskabet bag. Derfor er Dansk Rejseforsikring således en agent for AIG.
AIG er et af verdens største forsikringsselskaber med mere end 90 års erfaring og betjener mere end 85 millioner kunder i 130 forskellige lande. På verdensplan har AIG mere end 62.000 medarbejdere og alene i Danmark, har de 120.

I Dansk Rejseforsikring foregår alting online for at gøre det hurtigt, nemt og billigt for kunderne at tegne rejseforsikringer. Derfor er der ingen breve eller regninger, der skal sendes med posten.
Dansk Rejseforsikring arbejder ud fra tre værdier – troværdighed, kvalitetsbevidsthed og tillid. Disse værdier skal sikre, at der drives en sund og ansvarlig virksomhed i forhold til kunder, myndigheder og andre interessenter.

Da Dansk Rejseforsikring kun beskæftiger sig med en slags forsikring, bestræber de sig på at tilbyde dig en af de bedste dækninger på markedet. Dette gør de blandt andet gennem det tætte samarbejde med SOS International, som er Danmarks førende skade- og assistanceselskab.
Dansk Rejseforsikrings beskriver selv deres mission således – At skabe tryghed på rejsen til en fair pris er selve essensen af det, Dansk Rejseforsikring vil. Det kræver, at vi er 100% dedikerede, dygtige og effektive og altid tager udgangspunkt i kundens behov for forsikring på rejse.

Dansk Rejseforsikring beskæftiger sig primært med rejseforsikringer, så skal du ud og rejse og ønsker en dækkende Dansk rejseforsikring, kan de kontaktes på telefon eller online.

Antal medarbejdere: 120
Ejerforhold: Agent for AIG

Tilbyder flg. forsikringer: rejseforsikringer til privat og erhverv
Tilbyder Pension: nej

Kontakt oplysninger:

Hjemmeside: www.danskrejseforsikring.dk
E-mail:. info@danskrejseforsikring.dk
Åbningstider: Mandag-fredag 9-16.30

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *