Skip to main content
ATV

Forsikring ATV – få gratis 3 tilbud på en ATV forsikring her!

Forsikring ATV – forsikringer til ATV til fordelagtigt lave priser

Ejer du en ATV så glem ikke også at tegne en forsikring til ATV. En forsikring til ATV sikrer, at du er økonomisk dækket ind, hvis der skulle ske noget med din ATV eller med andre køretøjer og/eller personer.

Har du været ude og investere i en ny flot ATV, så husk også at købe en forsikring til ATV. En forsikring til ATV er forholdsvis billig og kan købes på gode vilkår hos forsikringsselskaber overalt i Danmark. Derudover er ATV forsikringer en god buffer, som giver dig økonomisk sikkerhed og mere tryghed i hverdagen.

Invester i en ATV forsikring

Når man har været ude og spendere rigtig mange penge på en ny ATV, så er det også en god ide, at man sørger for at være dækket ind med en forsikring til ATV. En forsikring til ATV kommer altid inklusiv en lovpligtig ansvarsforsikring.

Derudover vil din ATV forsikring typisk også have en kaskoforsikring, hvis der skulle ske noget med din ATV, mens du er ude og køre på den. Din kaskoforsikring dækker udgifter i forbindelse med skader, hærværk, tyveri, brand og lignende uheldige situationer.

Årstidsbestemte forsikringer

Hos mange forsikringsselskaber har du mulighed for at skræddersye dine forsikringer afhængig af, hvornår på året at du bruger din ATV. Således kan du hos danske forsikringsselskaber først og fremmest investere i en helårsforsikring, som dækker på alle tidspunkter af året.

Derudover har du også ofte mulighed for at købe en ansvars- og kaskoforsikring til ATV uden vinterdækning, hvis at du kun bruger din ATV i løbet af sommerhalvåret.

Pris for at tegne en ATV forsikring

En ATV forsikring er forholdsvis billig og behøver ikke at koste en bondegård, selvom at ATV´er generelt ligger i den dyre ende af prisskalaen. Prisen på din ATV forsikring vil især afhænge af, hvor mange år du har kørt på ATV´er og lignende køretøjer, og hvor mange skader du har haft i årenes løb. Derudover spiller det også ind, hvorvidt du har andre forsikringer hos det samme forsikringsselskab, hvilket ofte giver mulighed for mængderabat.

For mere information omkring priser på ATV-forsikringer så tag kontakt til nogle af de mange danske forsikringsselskaber, som sælger denne slags forsikringer. Derudover kan du også sammenligne priser med en forsikringsberegner og søge råd og vejledning på online ATV- og motorcykelforumer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *