Skip to main content

Knallert 30 forsikring – Få her en billig knallert 30 forsikring

Knallert 30 forsikring – køb en knallert 30 forsikring med god dækning og lav præmie

Ejer du en knallert 30 så glem ikke også at investere i en knallert 30 forsikring. En knallert 30 forsikring er lovpligtig mht. ansvarsforsikringen og dækker skader, som du påfører andre og deres ejendele

Er du ejer af en smart knallert 30, så husk også at få købt en knallert 30 forsikring. En knallert 30 forsikring er ikke særligt dyr og kan købes til en god pris hos en række danske forsikringsselskaber. Derudover skal du også huske på, at det i Danmark er lovpligtigt at have en ansvarsforsikring til din knallert, mens at det står dig frit for, hvorvidt du ønsker en kasko- og ulykkesforsikring.

Registrering af din knallert 30

Ifølge dansk lovgivning så skal alle fabriksnye knallerter indregistreres og have en nummerplade. Dette er også tilfældet for en knallert 30, som også går under betegnelsen en ”lille” knallert.

Lovpligtige ansvarsforsikringer

Udover registreringen af din knallert 30, så skal du også sørge for at tegne en forsikring for den. Ligesom med registreringspligten så har danske knallertejere en forpligtelse ifølge færdselsloven til at tegne en ansvarsforsikring, uanset om det er en knallert 30, knallert 45 eller en knallert uden nummerplader.

Ansvarsforsikringen vil i denne forbindelse dække de skader, som du selv måtte komme til at påføre andre personer eller deres køretøjer og andre ejendele. For de fleste ansvarsforsikringer vil der ikke være nogen selvrisiko, og din præmie vil ikke stige, selvom at du skulle komme ud for et uheld med knallerten og ønsker, at forsikringsselskabet dækker dine omkostninger.

Andre forsikringer til knallert

Udover ansvarsforsikringer så vælger mange knallertejere også at investere i kaskoforsikringer og ulykkesforsikringer. Kaskoforsikringen dækker skader på din knallert, mens at en ulykkesforsikring træder ind, hvis der sker noget med føreren.

Derudover investerer mange knallertejere også i en retshjælpsforsikring, som dækker advokatudgifter i forbindelse med søgsmål.

Skift bank og spar penge

Der kan være rigtig mange penge at spare ved at skifte bank. Og det er nemmere, billigere og hurtigere, end mange går og tror. Få tre tilbud, skift bank og spar op til 24.000 kroner om året. Læs den omfattende guide til at skifte bank.

Hvad koster en knallert 30 forsikring?

En af fordelene ved en knallert 30 forsikring er, at den for det meste er ganske billig. Således vil en ansvarsforsikring typisk have et prisskilt på under 1000 kroner årligt, mens at ulykkesforsikringen i de fleste tilfælde ikke koster mere end max. 100 kroner for et helt år. Med hensyn til kaskoforsikringen så er den dog oftest markant dyrere og vil ligge på mellem 3000 og 5000 kroner per år.

For mere info om knallert 30 forsikringer, så kontakt nogle af de mange danske forsikringsselskaber, som sælger knallertforsikringer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *