Skip to main content
motorcykel

Forsikring til BMW MC – Indhent tilbud på en BMW motorcykelforsikring

Forsikring til BMW MC – invester i en billig Forsikring til BMW MC med en god dækning

Ejer du en BMW motorcykel så tegn også en Forsikring til BMW MC. En Forsikring til BMW MC dækker skader på din motorcykel og giver mere tryghed, når du færdes ude i trafikken

Har du en flot BMW motorcykel stående i garagen, så skal du også huske at få købt en Forsikring til BMW MC. En Forsikring til BMW MC kan godt være ganske dyr, men med en smule research burde du være i stand til at finde et godt tilbud på en forsikring, der leverer en fornuftig dækning til en pris, som du kan leve med.

Hvad indeholder en Forsikring til BMW MC?

En forsikring til BMW skal altid indeholde en ansvarsforsikring. Derudover har den ofte også en kaskoforsikring og en ulykkesforsikring. I tillæg hertil bør du overveje, om du har brug for en helårsforsikring, eller om det kun er nødvendigt med en forsikring for de lidt lysere måneder af året.

Hvad koster en Forsikring til BMW MC?

Præmien på en BMW motorcykelforsikring afhænger af flere forskellige forhold såsom ejermandens alder, bopæl og hvor meget motorcyklen er værd. Derudover skal du også undersøge, hvorvidt din præmie er fast eller stiger i tilfælde af skader.

Ligeledes kan du også sænke din præmie med en selvrisiko, ligesom at der muligvis vil være en anciennitetsordning, som gør, at din årlige præmie vil falde i takt med, at du fortsætter år efter år hos det samme forsikringsselskab.

Prisen på en forsikring til BMW motorcykler kan variere lige fra 2.000 og til lidt over 10.000 kroner. Vigtigt er især her, hvor gammel MC-ejeren er, hvor forsikringstagere fra 18 til 24 år har en markant højere præmie end folk, der er 25 år og opefter.

Reparation af din BMW MC

Når du tegner din BMW forsikring, så bør du også undersøge, hvordan forsikringsselskabet har tænkt sig at reparere din BMW. Således kan det være en fordel at tegne en BMW forsikring hos et selskab, som garanterer, at din motorcykel vil blive repareret kun vha. BMW-reservedele og på et autoriseret BMW værksted.

Yderligere information om forsikringer af BMW motorcykel

Ønsker du at vide mere om Forsikring til BMW MC så kontakt din lokale BMW forhandler eller nogle af de danske forsikringsselskaber, som sælger forsikring til motorcykler. Derudover kan du også med fordel sparre med andre BMW MC-ejere om, hvor du kan finde en god MC-forsikring til en billig pris

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *