Skip to main content

Katteforsikring sygeforsikring – tegn en forsikring til din kat

Billig katteforsikring sygeforsikring – få forsikret din kat imod sygdom

Har du katte derhjemme, så er katteforsikring med sygeforsikring ofte en god ide. En katteforsikring med sygeforsikring er forholdsvis billig og dækker udgifter i forbindelse med sygdom.

Er du katteejer, så kan du overveje at tegne en billig katteforsikring med sygeforsikring. En billig katteforsikring med sygeforsikring sikrer her, at du er godt dækket ind økonomisk, hvis din kat bliver syg og skal behandles. Samtidig så er katteforsikringer ikke specielt dyre og giver mere tryghed i hverdagen vel vidende, at du har ryggen fri økonomisk, hvis uheldet skulle være ude.

En katteforsikring er den fornuftige ide

Hvis du har katte derhjemme, så er det tit en god ide at få dem forsikret. En forsikringsordning med sygeforsikring gør her, at du ikke kommer til at lide økonomisk overlast, hvis katten bliver syg og skal behandles.

Samtidig så undgår du med en katteforsikring at ende i de uheldige situationer, hvor du står og skal overveje, om det er pengene værd at tage din syge kat til dyrlægen. Som alle ejere af katte, hunde og andre kæledyr ved, så er dyrlæger tit en ganske dyr fornøjelse. Dette dilemma kommer du imidlertid uden om med en katteforsikring, som dækker dine omkostninger, og hvor du ikke behøver at vente med at køre over til dyrlægen, når katten får det skidt.

Hvad dækker en billig katteforsikring med sygeforsikring?

En katteforsikring med sygeforsikring vil som regel dække undersøgelse og behandling hos dyrlægen samt ophold på klinik eller dyrehospital. Derudover dækker din katteforsikring også tandbehandling, hvis katten skulle have beskadiget sine tænder, eller hvis der skulle være opstået betændelse.

Med hensyn til medicin så vil det nogle gange være inkluderet i basis-ydelsen, mens at det i andre tilfælde skal forsikres separat gennem en tilvalgsordning. Husk at undersøge dette forhold før du tegner din police, da medicinudgifter ofte er en af de væsentligste udgiftsposter.

Hvad koster en billig katteforsikring med sygeforsikring?

En katteforsikring er som regel ikke specielt dyr. Således vil en forsikring af en kat typisk koste under 1000 kroner om året og vil dække eventuelle omkostninger på over 10.000 kroner. Hvor stor præmien i sidste ende er afhænger bl.a. af, hvilken slags kat vi har med at gøre, og hvorvidt du ønsker at have en selvrisiko med i ordningen eller ej.

For mere information omkring katteforsikringer så kontakt nogle af de mange danske forsikringsselskaber, som sælger policer inden for dette område

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *