Skip to main content

Regler for bådforsikring – Gode råd – Billig Bådforsikring

Regler for bådforsikring – gode råd og vejledning omkring regler for bådforsikring

Ejer du en båd så kan du med fordel få mere at vide om regler for bådforsikring. Regler for bådforsikring mht. dækning og præmie vil blive forklaret i detaljer i din forsikringspolice

Overvejer du at tegne en bådforsikring, så er det også vigtigt at være klar over, hvilke regler for bådforsikring der gælder. Regler for bådforsikring fastsættes i denne sammenhang hovedsageligt af forsikringsselskabet, da en bådforsikring ifølge dansk lov ikke er lovpligtig.

Bådforsikringer

Når man har været ude og investere i en båd, så er det også meget almindeligt at investere i en bådforsikring. En bådforsikring er i denne sammenhæng en ganske fleksibel forsikringsordning, som dækker både dig selv og din båd såvel som andre folk, der er ude på søen med deres fartøjer.

Regler for bådforsikring

Mht. regler for bådforsikring så er det først og fremmest vigtigt at understrege, at det ikke er et lovkrav, at bådejere har en bådforsikring. Således er der ikke nogle gældende regler for, at en bådforsikring er en lovpligtig foranstaltning for danske bådejere.

Dog er det alligevel tit en god ide at få tegnet en bådforsikring. En båd er – selv ved meget små både – en ofte ganske dyr investering. Hvis der skulle ske noget med din uforsikrede båd, så vil du stå med skægget i postkassen og et anseeligt beløb, som er forsvundet ud af vinduet. I denne situation så er en bådforsikring ofte en rigtig god ide, som samtidig ikke behøver at koste alt for meget.

Ønsker du mere information omkring regler for bådforsikring så kontakt nogle af de danske forsikringsselskaber, som sælger bådforsikringer. Derudover kan du også få gode råd og vejledning hos andre danske bådejere, for eksempel igennem de mange online forumer som diskuterer bådrelaterede spørgsmål og emner.

Hvad består en bådforsikring af?

En bådforsikring vil bestå af forskellige elementer på lige fod med de fleste andre forsikringsordninger. En bådforsikring vil her først og fremmest have en ansvarsforsikring, som dækker, hvis du forårsager skade på andre personer eller deres ting.

Dog skal du også være opmærksom på, at ansvarsforsikringen ikke dækker personer, som kommer til skade, fordi at de for eksempel bliver trukket efter båden i en badering eller en faldskærm. Derudover dækker ansvarsforsikringen typisk heller ikke ved skader, som er sket i forbindelse med transport.

Udover ansvarsforsikringen så vil en bådforsikring typisk også have en kaskoforsikring samt en ulykkesforsikring

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *