Skip to main content
bil

Vilforsikring til Ford – 3 GRATIS tilbud på bilforsikring

Forsikring af Ford – invester i en god forsikring til din Ford

Ejer du en Ford så tegn også en forsikring af din Ford. En forsikring af din Ford er ikke dyr og sikrer dig økonomisk dækning såvel som en større køreglæde i det daglige.

Har du været ude og investere i en ny flot Ford, så er det altid en god ide også at tegne en lovpligtig forsikring af din Ford. En ansvarsforsikring og kaskoforsikring vil i denne sammenhæng sikre, at du har ryggen fri, hvis uheldet skulle være ude. Dette giver en større tryghed og mere frihed til at nyde dit nye køretøj, når du er og køre i det daglige.

Indhent tilbud på billig bilforsikring her.

Invester i en god  bilforsikring til Ford

Når unge eller ældre førere har brugt en mindre formue på en ny Ford, så er det eneste fornuftige også, at man er dækket ordentligt ind gennem en god ansvarsforsikring og billige kaskoforsikringer. En forsikring af din Ford til privatbil eller firmabil kan i denne forbindelse indgås hos forsikringsselskaber overalt i Danmark.

Derudover vil du også som med de fleste andre bilmærker have mulighed for at lave en bilforsikring direkte hos din forhandler. Hos Ford forhandlere i Danmark gælder det dog kun for biler, som ikke er ældre end 5 år.

Ny bil i forbindelse med totalskade

Den bedste ting ved bilforsikringer er selvsagt, at du ikke kommer økonomisk i klemme, hvis du skulle komme ud for et uheld – hvad enten det var din skyld eller andres. Således vil en forsikring af din Ford for eksempel i de fleste tilfælde sikre dig en ny bil, hvis din gamle er blevet totalskadet.

Dette gælder dog kun, hvis din bil er nyere end tre år. Hvis din bil er ældre end tre år, så vil den typisk blive erstattet til handelsprisen plus femten procent.

Ingen uforudsete udgifter mht. forsikring af din Ford

Udover en totalskadet bil, så vil billige tilbud på bilforsikring til erhverv eller privat også dække, hvis du har mindre skader på din bil. Dette gælder for eksempel, hvis du skulle få problemer med din motor, din gearkasse og hvis du skulle oplevere forskellige slags maskinskader. Dette kræver dog ofte, at du har fået din bil jævnligt tjekket og synet på et af dit forsikringsselskabs egne værksteder.

Når du får udført en reparation, så vil præmien hos de fleste forsikringsselskaber stige. Dette vil dog typisk ikke gælde for meget små reparationer såsom for eksempel stenslag i forruden. Hvis du ønsker at finde de billigste priser på bilforsikring til erhverv og privat så anvend en online forsikringsberegner, som du kan finde på de fleste danske forsikringsselskabers hjemmeside

 

Mest efterspurgte Ford’er

Ford Fiesta
Ford Focus
Ford Ka
Ford S-MAX

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *