Skip to main content

ASE

ASE

Ase er en uafhængig og tværfaglig a-kasse med godt 150.000 medlemmer, hvilket gør det til Danmarks femte største a-kasse. Ase er åben for medlemmer på tværs af faggrupper og beskæftigelse, så her er du velkommen, hvad end du er lønmodtager, selvstændig eller studerende.
Med en historie, der dateres helt tilbage til 1976 har Ase mange års solid erfaring på markedet. Med konkurrencedygtige produkter sikrer de deres medlemmer en tryg oplevelse fra start til slut, og én af de vigtigste aspekter i deres arbejde er, at skabe mest mulig værdi. Det betyder, at Ase ofte går nye veje for give deres medlemmer et solidt fundament i arbejdslivet.

Hvad kan Ase tilbyde?
Hos Ase kan du blive økonomisk sikret mod ledighed med et medlemskab i deres a-kasse. Her bliver du også hjulpet godt videre i dit arbejdsliv med forskellige online kurser samt hjælp til ansøgning og CV. Hos Ase kan du desuden blive dækket rent juridisk ved at blive medlem i én af deres to fagforeninger; Ase Selvstændig eller Ase Lønmodtager. Endelig har Ase en af markedets mest attraktive lønsikringer til dig, der har brug for mere end dagpenge ved ledighed – faktisk kan du med Ases lønsikring få udbetalt op til 80% af din nuværende indtægt ved ledighed.
Uanset hvad du har brug for, giver Ase dig frihed til at vælge netop den løsning, der passer bedst til dig.

Hvordan arbejder Ase?
Ase arbejder ud fra en tankegang om at skabe mest muligt værdi for deres medlemmer, som altid sættes i centrum og mødes med forståelse, professionalisme og ærlighed. Ase respekterer forskellighed, kommunikerer altid åbent, og værner om deres medlemmers interesser, så der hele tiden kan tilbydes løsninger, der matcher kundernes behov.

Læs mere om Ase her