Skip to main content

DFA

DFA ForsikringsAgentur

DFA forsikringsagentur er etableret i 2006 som et landsdækkende forsikringsselskab, hvis fokus er at sammensætte forsikringsløsninger på det private forsikringsmarked.
Selskabet opererer igennem eget selskab og som agent for selvstændige salgsagenturer.
DFA har status som ”coverholder”, hvilket vil sige, at selskabet bærer 100% af de risici, som DFA tilfører og det således DFAs opgave at varetage alle praktiske forhold i Danmark.
DFA forsikringsagentur fungerer således som et almindeligt forsikringsselskab med grundlaget bag, at kunne tilbyde solide dækninger til fornuftige priser, uanset om det er igennem eget selskab eller selvstændige salgsagenturer.

Hos DFA samarbejder med Det Faglige Hus – Danmarks billigste fagforening med a-kasse, som giver dig mulighed for at tegne forsikringsløsninger med fordelagtige vilkår og rabatordninger. Du får bl.a. lavere selvrisiko og mulighed for billig heltidsulykkesforsikring, såfremt du er medlem af Det Faglige Hus.

DFA beskæftiger i omegnen af 40 medarbejdere fra der afdelinger i Esbjerg, hvorfra de servicerer deres kunder.

DFA beskæftiger sig med private forsikringer, der i samarbejde med selvstændige forsikringsagenturer, kan tilbyde forskellige 12 forsikringer, der kan tilpasses til kundens ønsker og behov.

 

Kontaktoplysninger

Hjemmeside: https://www.dfaforsikring.dk/

Telefonnummer: 70137913

E-mail: police@dfaforsikring.dk

Åbningstider: man-tors: 08.00-18.00 fre: 08.00-17.00