Skip to main content

Topdanmark

Topdanmark

Topdanmark er et af Danmarks største og ældste forsikringsselskaber, med en markedsandel på 16,1 % og en historie der daterer tilbage til 1978.
Selskabet opstod efter fusionen af Mejeriernes-og Arbejdsgivernes ulykkesforsikring, som i 1985 blev omdannet til et aktieselskab under navnet Topdanmark livsforsikring. Siden da, er selskabet vokset sig større og kan tilbyde en lang række forsikring-og pensionsordninger til private og erhvervsdrivende. I mange år har en stor del af selskabets medlemmer været inden for landbrug, hvorfor de har en hel afdeling der er specialiseret i at varetage landbrug.

Topdanmark fornemmeste mål er, at være kundernes fortrukne forsikringsselskab, ved at fastholde, udvikle og forbedre den service kunderne for. Grundlagte bag, er at de ikke kan eksistere uden tilfredse kunder, og måde de sikre det på, er ved kvalificerede og motiverede medarbejdere der servicere kunder. Det betyder for dig, at du vil blive mødt af forsikringsuddannede medarbejdere, der med fokus på personlig rådgivning, ud fra den enkelte kundes forsikringsbehov, kan tilbyde skarpe forsikringsløsninger.

TopDanmarks beskæftiger i dag omkring 2700 medarbejdere fordelt på forsikrings-og pensionsordninger lokaliseret i Københavns omegn, Ballerup. De har mere end 600.000 kunder fordelt på private, erhverv og landbrugskunder.

I 2018 indgik Topdanmark og dagligvaregiganten Coop et samarbejde, som lyder på, at Coops vil kunne tilbyde deres medlemskunder ekstra tryghed, ved forsikringsløsninger leveret af Topdanmark.

Topdanmark tilbyder også pensionsløsninger, der kan kombineres med én eller flere forsikringsløsninger for at opnå rabatordninger.

 

Kontaktoplysninger

Hjemmeside: https://www.topdanmark.dk/

Telefonnummer: 73404149

E-mail: police@dfaforsikring.dk

Åbningstider: man-ons: 09.00-16.00, Tors: 09.00-18.00 fre: 09.00-13.00