Skip to main content

PenSam

PenSam blev etableret i 1986 efter fire pensionskasser, med tilknytning til FOA, valgte at bryde med PKA. Deraf opstod PenSam hvis overordnede formål var at sikre de bedste løsninger indenfor pensionsordninger for FOAs medlemmer.
Siden da, har PenSam udvidet til at tilbyde løsninger indenfor blandt andet bank- og forsikring og deraf opstod Pensam Liv forsikringsaktieselskab.

Grundlaget for Pensam forsikring er at tilbyde billige og simple forsikringsløsninger til alle FOA-medlemmer og deres familie.

PenSam Liv forsikringsaktie selskab er et datterselskab til PenSam Holdning A/S der er ejet af fagforeningen FOA og Pensionskassen PenSam.

PenSam Forsikrings kunder består hovedsageligt af lønmodtagere ansat i kommuner, regioner og private virksomheder inden for de faggrupper, som FOA tegner overenskomster for. Herudover består kundegruppen også af familie- og husstandsmedlemmer, som også kan få glæde af særlige samleløsninger og rabatordninger.

PenSam pension har hovedkontor i Farum, men ingen tilknyttede filialer. De servicerer derfor deres kunder fra deres hjemmeside, sociale medier eller ved fysiske møder, hjemme hos kunderne eller på et lokalkontor hos FOA.

PenSam forsikring beskæftiger sig kun med privatforsikringer, hvor man kan vælge mellem deres 15 forskellige forsikringer, som sikre dig tryghed hele vejen rundt.

 

Kontaktoplysninger

Hjemmeside: https://www.pensam.dk/

Telefonnummer: 78732503

Åbningstider: man-fre 8.30-16.00