Skip to main content

Gjensidige

Gjensidige

Gjensidige blev etableret i Norge i 1816 og har dermed over 200 års erfaring i skadesforsikringer. Siden da har selskabet voksede sig større og er dermed et ledende forsikringsselskab i norden med virksomhed i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum.
I dag er selskabet det 5. største forsikringsselskab målt ud fra markedsandel.

Gjensidige etablerede sig i Danmark i 2006, og har siden da hjulpet og rådgivet private, erhvervsdrivende og den offentlige sektor om løsninger til at undgå skader.
I april 2010, blev Nykredit forsikring købt af Gjensidige, og opstod dermed som et datterselskab til Gjensidige koncernen. I dag er Nykredit forsikring ophørt, som følge af fusion med Gjensidige forsikring, men operere som et brand inden for koncernen.

Gjensidiges vision er at være det mest kundeorienteret forsikringsselskab i norden. Derfor udviklede de i 2012 en mærkeplatform, hvor formålet er at være en rettesnor for hvordan de kommunikere og interagere bedst muligt med deres kunder. Det betyder at blive mødt af personlig og hurtig service, hvor du er i fokus.

Gjensidige har hovedkontor i Oslo og beskæftiger i omegnen af 4000 medarbejdere fordelt i Norden, hvoraf 760 er lokaliseret i Danmark.

Hos Gjensidige er udvalgte af forsikringer mange, uanset om hvilket kunde segment du tilhøre. Du vil derfor kunne sammensætte og tilpasse en lang række forsikringsløsninger efter behov.

 

Kontaktoplysninger

Hjemmeside: https://www.gjensidige.dk/privat

Telefonnummer: 78764877

Åbningstider: man-tors 8.30-18.00 fre: 8.30-16.00