Skip to main content

GF Forsikring

GF logo

GF-forsikring blev stiftet i 1967 og har i over 50 år arbejdet på at været danskernes fortrukne forsikringsselskab, med en vision der bygger på minimale priser, overskudsdeling og medindflydelse.

GFs ambition er at være et lokalt forsikringsselskab med afdelinger fordelt rundt i hele landet. Derfor vil man som kunde hos GF blive tildelt et lokalt kontor i nærheden af din bopæl, hvor du vil kunne få personlig rådgivning.

GF er et 100 % medlemsejet forsikringsselskab, hvilket betyder at GF ikke skal udbetale udbytte til aktionærer eller andre investorer og dermed får deres 280.000 kunder del i overskuddet ud fra. Selskabet arbejder ud fra et solidarisk princip om, at de gerne vil gøre noget ekstra for deres kunder. Dermed vil man som kunde, få en del af overskuddet, selvom man har haft en skade.

GF-forsikring er for alle, og du behøver dermed ikke høre til en særlig faggruppe, for at kunde hos dem. Selskabet tilbyder i omegnen af 20 forskellige forsikringer til privat og 7 forsikringer til erhverv, hvoraf de kan sammensættes og tilpasses efter behov.

 

Kontaktoplysninger

Hjemmeside: https://www.gfforsikring.dk/

Telefonnummer: P: 70138080 E:72244020

E-mail: P: gf@gfforsikring.dk E: erhverv@gfforsikring.dk

Åbningstider: man-fre 8.30-16.00