Skip to main content

Pristjek: Spar 50 procent på familiens forsikringer – uden at få dårligere dækning!

Du kan spare 50 procent på familiens forsikringer ved at skifte fra det dyreste til det billigste selskab. Det giver en kontant besparelsen på 5.824 kroner lige i lommen – hvert år. Det viser et pristjek, som Findforsikring.dk har lavet.

”Der er enormt stor forskel på forsikringsselskabernes priser. Derfor betaler det sig at få tilbud fra flere forskellige selskaber, inden du skifter,” lyder rådet fra Kasper Kjems, der er marketing manager i Findforsikring.dk.

Findforsikring.dk har undersøgt prisen for en hus-, bil-, indbo-, rejse- og ulykkesforsikring for en familie på fire, der bor i en større provinsby.

Gennemsnitsprisen i ti af landets største selskaber er 15.327 kroner. Men der er altså store prisforskelle, og mange penge at hente – uden at gå på kompromis med dækningen.

Stort set ingen forskel på dækningen

Forbrugerrådet Tænk Penge har testet alle de store forsikringstyper, og hver gang er konklusionen den samme. Se bare, hvad de har skrevet på forsiden af magasinerne:

”De billigste bilforsikringer er de bedste, viser test.”

”Vælg den billige husforsikring. Priserne varierer meget på husforsikringer, men pris og kvalitet følges ikke altid ad.”

”Store prisforskelle på ulykkesforsikringer, selv om kvaliteten grundlæggende er den samme.”

”Gå efter den billige forsikring. Du kan spare tusindvis af kroner på at vælge den billige familieforsikring.”

Spar 5.800 kroner på familiens forsikringer

Dyreste forsikringsselskab 17.625 kr.
Billigste forsikringsselskab 11.801 kr.
Forskel 5.824 kr.

Kilde: Findforsikring.dk

Et pristjek blandt ti af landets største selskaber for en familie bestående af to voksne og to børn. De bor i et 103 kvadratmeter stort hus i en større dansk provinsby og kører i en tre år gammel VW Passat 1,6. Der kan være forskel på dækning og selvrisiko fra selskab til selskab.