Skip to main content
forsikring fagforening

Billig forsikring med en fagforening

Et medlemskab i en interesseorganisation, særlige personalegoder eller et medlemsskab til et fitnesscenter kan være vejen til en billigere forsikring. Så hvorfor ikke undersøge, om du allerede betaler for muligheden for at få en billigere forsikring.

Rabat på forsikringen med fagforening

Måske er du medlem af et fitnesscenter, en bestemt butikskæde, en særlig organisation eller en fagforening.  Måske har du særlige goder på din arbejdsplads. De fleste danskere er medlem af et eller andet, der giver fordele eller rabatter inden for forskellige brancher. Og det gælder også i forhold til forsikringsbranchen. Forsikringsselskaberne laver ofte aftaler med kæder, fagforeninger, ansatte på arbejdspladser eller interesseorganisationer. Det gør de fordi, de er interesserede i foreningernes medlemmer eller virksomhedens ansatte. Forsikringsselskaberne er interesserede i at kapre så mange kunder som muligt, og det kommer altså nemt den enkelte kunde til gode – hvis man vel og mærke husker at udnytte den fordel.

Udnyt dine fordele

Nogle steder kan du spare et mindre beløb ved at hive et kort op ad lommen, andre steder kan du spare store beløb ved blot et enkelt opkald.  Hvis du ser dig for, så vil du finde ud af, at du betaler for en lang række fordele, som du måske slet ikke udnytter.

Rigtig mange steder er en af fordelene, at du kan spare penge på din forsikring. Og her kan der være flere tusinde kroner at spare. Kan du eksempelvis spare penge på din forsikring gennem din fagforening, så kan du være så heldig, at din besparelse svarer til eller måske endda er større end det beløb, som du betaler for din fagforening.

Hos Findforsikring.dk råder vi dig til at udnytte dine fordele og undersøge om du kan få en billigere forsikring. Og samtidig hjælper vi dig med at indhente 3 tilbud på forsikringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *