Skip to main content
Pas på dine penge. Spar penge idag.

Betal helårligt og spar penge på forsikringen

Spar penge på dine forsikringer

Der er ingen, der vil bruge flere penge end nødvendigt på forsikringen. Der er meget andet, man hellere vil bruge pengene på. Men samtidig er forsikringen også en dum ting at spare væk, for hvad nu hvis der sker noget. En forsikring kan være din økonomiske redning, og det kan være aldeles omkostningsfuldt at undlade at tegne en forsikring. Derfor kan det være en god ide at undersøge, hvordan du kan spare penge på din forsikring. Og faktisk er der flere muligheder for at få en billig forsikring.

Du kan hæve selvrisikoen, undersøge markedet og snakke med forsikringsselskabet om lige præcis dine behov. Men du kan også se på selve betalingsmetoden. Det giver måske ikke umiddelbart mening. Men faktisk kan du spare penge på din forsikring, hvis du betaler én gang om året frem for én gang om måneden.

Månedlig betaling af forsikring

Hos flere forsikringsselskaber kan du få lov til at betale månedligt fremfor årligt. I nogle situationer kan det være en fordel, at du kan dele regningen op, så du ikke behøver at betale et stort beløb på en gang. Betaler du regningen gennem en kassekredit, så er det måske smartere at betale regningen i småbidder. Men oftest vil du faktisk kunne spare penge på at betale regningen en gang om året. Når forsikringsselskaberne tilbyder at dele regningen op i mindre portioner, i stedet for en enkelt stor årlig betaling, så er det faktisk en service, som du selv betaler for. Og så kan du risikere at betale op til 10% mere om året ved at betale regningen månedligt frem for årligt.

Tilbud på en billig forsikring

Hos Findforsikring.dk kan du indhente tilbud fra 3 forskellige forsikringsselskaber og finde en billigere forsikring. Under formularen kan du af gode grunde skrive, at du ønsker at betale per år i stedet for hver måned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *