Skip to main content
veteranbil

Bilforsikring til veteranbil – indhent 3 tilbud på en bilforsikring

Det er lovpligtigt at have tegnet en ansvarsforsikring på din veteranbil i Danmark. En ansvarsforsikring er en økonomisk sikring, hvis du ved et uheld kommer til at gøre skade på andre eller deres køretøjer. På Findforsikring.dk kan vi hjælpe dig med at indhente tilbud på den lovpligtige ansvarsforsikring, der giver dig den bedst mulige dækning til en god pris.

Hvordan dækker en ansvarsforsikring til veteranbil?

Når foråret kommer, og det er ved at være tid til at få veteranbilen ud af carporten efter vinterens opbevaring, er forsikringen måske ikke det første, du tænker på. Men det er ret vigtig, at du er forsikret, før du bevæger dig ud på vejene. En ansvarsforsikring dækker, hvis du for eksempel kommer ud for et trafikuheld, hvor andre personer og deres biler bliver skadet.

Hvorfor er bilforsikringen vigtig?

Alle der ejer en veteranbil er ved lov forpligtet til at tegne en ansvarsforsikring, hvis bilen skal køre på offentlige vej. Men vælger du at kombinere ansvarsforsikringen med en kaskoforsikring, opnår du samlet en større dækning. Da en veteranbil typisk er sjælden og mere skrøbelig end moderne biler, så er det en god ide med en udvidet dækning. Skal en veteranbil repareres, er det ofte mere kompliceret og koster mere end nyere biler.

Beregn, sammenlign og få en billig bilforsikring

Hos Findforsikring.dk anbefaler vi, at du indhenter tilbud fra flere forskellige forsikringsselskaber og undersøger markedet grundigt. Udfylder du formularen her på siden, sørger vi for, at tre forsikringsselskaber kontakter dig med gode tilbud inden for tre hverdage. Eftersom at selskaberne, vi samarbejder med, er klar over, at de er i konkurrence med to andre, får du ofte et ekstra godt tilbud.
Vi anbefaler også, at du i sidste ende samler alle dine forsikringer hos et selskab, så du kan opnå store besparelser.

Klik her, og find en billig bilforsikring til veteranbil.

bilforsikring, veteranbil