Skip to main content

Top 5: Derfor er brugerne i markedet

Halvdelen af Findforsikrings brugere har en naturlig grund til at undersøge markedet. Det er ofte noget udefrakommende, der får dem til at tjekke op på deres forsikringer.

For eksempel undersøger 28 procent af brugerne markedet, fordi de er flyttet, eller deres forsikringsbehov på en anden måde har ændret sig. Mens 20 procent af brugerne ’flygter’ fra deres nuværende selskab på grund af præmiestigning eller generel utilfredshed. Det viser en undersøgelse blandt 2.307 danskere, der har brugt Findforsikring.dk i år.

Nysgerrighed er den største enkeltstående grund til, at danskere undersøger markedet via Findforsikring.dk. 36 procent af brugerne siger, at nysgerrighed er den primære årsag til, at de er i markedet.

‘Forsikrings-shoppere’ er ofte flyttet

Hvert ottende brugere har kun været ét enkelt år i deres nuværende selskab, inden de undersøger markedet. Men det er ikke, fordi de er ’forsikrings-shoppere’, der konstant jager en lavere præmie.

38 procent af dem undersøger nemlig markedet, fordi de er flyttet eller har fået nye behov, kun 17 procent er nysgerrige, mens 14 procent er utilfredse med nuværende selskab eller præmiestigninger.

Derfor er brugerne er i markedet

Nysgerrighed 36%
Ændrede forsikringsbehov 20%
Præmiestigning hos mit selskab 12%
Flyttet Adresse 8%
Utilfreds hos nuværende selskab 8%
Andet 15%
Ikke valgt 1%

Kilde: Feedback fra 2.307 danskere,
der har brugt Findforsikring.dk i år.