Skip to main content

Sebrina pruttede forsikringen ned til det halve

I weekenden kunne du i Politiken læse om Sebrina Thagaard, som så en annonce fra Findforsikring.dk og prøvede lykken. Det resulterede i, at hun halverede prisen på sin bilforsikring og sparede 6.000 kroner.

Sebrina Thagaard var glad for sit forsikringsselskab, men med hund, kolonihavehus, lejlighed og bil er der forsikringer nok at betale til.

“Det var utrolig let, for jeg skulle ikke selv gøre andet end at sætte det i gang”, Sebrina Thagaard

I et halvt år havde hun tænkt på at undersøge markedet, men først da hun så annoncen fra Findforsikring.dk fik hun taget sig tid til det.

“Jeg ville egentlig helt ikke skifte til et andet selskab, men jeg ville gerne se, hvad de kunne give mig af tilbud. Det var utrolig let, for jeg skulle ikke selv gøre andet end at sætte det i gang”, siger Sebrina Thagaard til Politiken.

Det tog kun en time

To selskaber kontaktede Sebrina Thagaard. Først ringede de og spurgte ind til detaljer. Derefter sendte de en mail med et tilbud, som hun kunne kigge på, når hun havde tid.
Med de to tilbud i hånden kontaktede hun selv sit nuværende forsikringsselskab,og startede forhandlingen. Det endte med, at Sebrina Thagaard sparede på 6.000 kroner på sin bilforsikring.

Læs hele artiklen på Politken.dk

Sebrinas regnestykke

Bil: 12.000 kroner
Hund: 1.700 kroner
Indbo: 2.300 kroner
Ulykke: 1.110 kroner
Før i alt: 17.100 kroner om året
Nu i alt: 11.100 kroner om året
Besparelse: 6.000 kroner årligt