Skip to main content
Spar penge: Indhent 3 tilbud på din forsikring her

Forsikring på festival – Dækker din forsikring?

Forsikring på festival

Sommeren er på vej, og de fleste har allerede lagt planer. Måske går turen sydpå med charterferie. Måske i sommerhuset i Skagen eller måske står sommeren på en eller flere af sommerens festivaller. Og netop på festivaller er det vigtigt, at der er styr på forsikringen.

Roskilde festival, Samsøe festival, Skanderborg festival. Der er mange af slagsen. Danskerne elsker festivaler, og særligt hos de unge er festivaller et hit. Det ved tyveknægtene desværre også, og faktisk har flere specialiseret sig i netop at udnytte de unges uopmærksomhed på festivallen. Eksempelvis bliver der hvert år stjålet flere hundrede mobiltelefoner. Så inden du kaster jeg ud i sommerens musik-og festival arrangementer, så sørg for at få styr på forsikringen.

Lås dit telt

Det kan virke overdrevet. Særligt når du kigger rundt på de øvrige telte på festivaller. Men faktum er, at du er nødt til at låse teltet, hvis indboforsikringen skal dække i tilfælde af tyveri. Samtidig skal det være tydeligt, at der er tegn på indbrud i teltet. Du skal altså kunne bevise, at nogen har gjort skade på teltet for at komme ind i teltet. Hvis tyven kravler ind under teltdugen og stjæler dine ting fra teltet, så er der ikke så meget at gøre, og forsikringsselskabet kan sandsynligvis ikke hjælpe dig.

Du skal også huske på, at du aldrig vil få dækket værdigenstande som kontanter og smykker – uanset om teltet har været låst eller ej.
Endelig er der en begrænsning i dækningen af såkaldte tyvetækkelige ting, som kamera, musikanlæg, mobiltelefon, Ipod .

Stop tyven

Hvad mange ikke ved er, at det er nødvendigt, at du forsøger at stoppe tyveriet, hvis du opdager det. Dvs., at hvis du oplever, at nogen tager noget ud af din taske eller måske er på vej væk med din telefon, så er det vigtigt, at du råber stop tyven. På den måde ved forsikringsselskabet, at du selv har forsøgt at undgå tyveriet, og dermed kan din forsikring dække.

Indhent tilbud på din forsikring

Hos Findforsikring.dk anbefaler vi, at du indhenter tilbud fra flere forskellige forsikringsselskaber, og at du samler dine forsikringer hos et selskab. På den måde har du mulighed for at opnå store besparelser. Dette kan du nemt gøre ved at udfylde vores formular her på siden.
Indhent tilbud på en indboforsikring her

Bedømmelsesoversigt

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget godt0%
Gennemsnitlig0%
Mindre godt0%
Dårligt0%

Gennemgå denne artikel nedenfor

Artikel anmeldelser

There are no reviews yet. Be the first one to write one.