Skip to main content

Læs om Aros Forsikring

Aros Forsikring – årelang tradition for personlig service

Aros Forsikring tilbyder en lang række forsikringer til private kunder, og går ikke på kompromis når det gælder en hurtig samt personlig kontakt med kunder.Aros forsikrings historie går helt tilbage til 1921, hvor det blev stiftet, og trods deres gamle alder er der stadig fokus på de samme værdier som dengang – nemlig personlig og hurtig service, kunders tryghed samt et fokus udelukkende med forsikringer til private kunder. Lange telefonsluser og svær tilgængelighed er derfor ikke et problem hos Aros Forsikring.

Aros Forsikring er ejet af kunderne, hvilket vil sige, at de ikke skal udbetale udbytte til aktionærer, og deres strategi er derfor ikke udelukkende fokuseret på et enormt overskud. Det er Aros Forsikrings vision, at være familiens bedste forsikringsselskab, og de markedsfører sig derfor på sloganet: ”forvent lidt mere!”.

Som sagt, så tilbyder Aros forsikring udelukkende forsikringer til private kunder, men dette betyder ikke, at listen over de forsikringer de offererer er lille. Aros forsikring tilbyder bl.a. hus-, knallert-, campingvogns-, hunde-, ulykkes- og autoforsikring.

Kontakt oplysninger:

Hjemmeside: www.aros-forsikring.dk
Telefon nr.: +45 70 10 42 22
E-mail: aros@arosforsikring.dk

Aros Forsikring

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *