Skip to main content

Læs om forsikringsselskabet Alka

Alka Forsikring

I 1903 blev Arbejdernes Livsforsikring stiftet af en kreds af ledere i fagbevægelsen, der senere hen fusionerede med Kooperativ Assurance og tilsammen dannede det, vi i dag kender som Alka Forsikring.

Alka Forsikring er et moderne forsikringsselskab, som sætter pris på service og enkelthed. Grundlaget for selskabet er at tilbyde medlemmer af LO-fagbevægelsen og danskere i almindelighed gode forsikringer til rimelige priser. Derfor er et af hovedmålene, at et eventuelt overskud skal bruges til at holde priserne så lave som muligt.

Til dagligt arbejder Alka forsikrings ca. 500 medarbejdere ud fra tre værdier – gejst, enkelhed og tillid. Det afspejler sig i deres kundeservice, hvor kunden er i centrum og man stræber efter at yde en hurtig og personlig kundebetjening. Enkelheden kommer til udtryk gennem produkterne, da det er vigtigt at de er simple i en ellers til tider uigennemskuelig branche.

Alka Forsikrings vision er at give kunder forsikringer af højeste kvalitet til rimelige priser. Derfor laver de kollektive aftaler via forbundsordninger for at sikre kunderne nogle af markedets billigste priser. Alka Forsikring går ind for egen indsats. Det betyder, at hvis du selv f.eks. vil installere en tyverialarm i dit hus, så bliver forsikringen billigere. Det gør den, fordi du aktivt er med til at begrænse risikoen.
Alka Forsikring beskæftiger sig primært med privatforsikring, så ønsker du et tilbud på en billig forsikring, kan de kontaktes via enten telefon eller internet.

Stiftet: 1903
Markedsandele: 4 %
Antal medarbejdere: ca. 500
Ejerforhold: Ejet af Tryg

Mål: At give vores kunder forsikringer af højeste kvalitet til gode priser.
Tilbyder flg. forsikringer: privatforsikring, udvalgte erhvervsforsikringer
Tilbyder Pension: nej

Kontakt oplysninger:

Hjemmeside: www.alka.dk
Telefon nr.: 70 12 14 16
E-mail: salgogservice@alka.dk
Åbningstider: Mandag – torsdag: 8 – 20. Fredag: 8 – 18.00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *