Skip to main content
bilforsikring

Bilforsikring til Hyundai – Få 3 gratis tilbud

Bilforsikring til Hyundai – lav en god forsikrings-aftale til din Hyundai

Har du en Hyundai, så glem ikke også en bilforsikring til din Hyundai. En bilforsikring til Hyundai er forholdsvis billig og kan købes hos forsikringsselskaber landet over
Står der en ny Hyundai i garagen, så er en lovpligtig bilforsikring med både ansvars- og kaskoforsikring den bedste måde at beskytte dig selv på. En bilforsikring giver i denne sammenhæng mere tryghed samtidig med, at du er økonomisk sikret, hvis uheldet skulle være ude.

Få en billig bilforsikring til Hyundai

Betingelserne omkring bilforsikringer eller firmabil vil naturligvis svinge fra forhandler til forhandler. Dog er en bilforsikring til erhverv eller privat typisk ikke specielt dyr og vil i de fleste tilfælde ikke koste mere end mellem 3000 til 10.000 kroner om året.

I denne forbindelse vil unge og ældre førere ofte kunne opnå en fordelagtig forsikringsaftale, når man køber sin Hyundai hos en forhandler. Dette er især tilfældet med modeller som Hyundai i10, i20, ix20, i30, i30 Stationcar samt Hyundai Matrix. Tag i denne forbindelse kontakt til din lokale forhandler og hør om de billigste aftaler, han/hun kan være i stand til at tilbyde dig.

Dette tilbud vil typisk være gældende for alle private Hyundai-ejere og vil inkludere både ansvarsforsikring såvel som kaskoforsikringer. Ligeledes vil der typisk ikke være nogen kilometerbegrænsning på din forsikringsordninger. Du kan med fordel læse mere om en billig bilforsikring her

Hvad koster en bilforsikring til Hyundai?

Præmien på din billige bilforsikring vil i Danmark svinge fra forhandler til forhandler. Dette er samtidig en god bevæggrund til at foretage en grundig research vha. en forsikringsberegner, før du ligger dig fast på dette eller hin forsikringsselskab.

Præmien vil dog typisk afhænge af forskellige faktorer, som de fleste forsikringsselskaber har til fælles. Således vil præmien som regel være markant lavere, hvis du er over 25 år gammel. Derudover vil præmien også afhænge af din skadeshistorie, og hvor tit du har været involveret i uheld inden for de sidste 1-5 år.

Typiske præmie-niveauer for en bilforsikring til Hyundai vil i denne sammenhæng ligge på:

  • Under 25 år: Ca. 10.000 kroner per år.
  • Over 25 år: Ca. 5.000 til 7000 kroner per år.
  • Under 25 år og 1-5 års skadefri kørsel: Ca. 5000-7000 kroner per år.
  • Over 25 år og 1-5 års skadefri kørsel: Ca. 3000-5000 kroner per år.

Hvor lang løbetid har forsikringen?

Forsikringen af din Hyundai kan have forskellig løbetid, som svinger fra police til police og imellem de respektive forsikringsselskaber. Dog er det ikke unormalt, at en bilforsikring i Danmark har en løbetid på omkring tre år

Mest efterspurgte Hyundai’er

Hyundai i10
Hyundai i20
Hyundai i30
Hyundai i40